The best of: Noorderpoort College Human dynamics


Lekker samenwerken?
Wat zijn de ingrediënten van een goede samenwerking? Hoe kunnen zelfinzicht en inzicht in de ander daarbij helpen? Of het nou op je werk is of privé: het geeft altijd een goed gevoel als er begrip over en weer is. Toch is dat niet altijd vanzelfsprekend. In deze workshop ontdek je op een eenvoudige manier wat jouw voorkeursstijl is in het oppakken van werkzaamheden, maar ook in het leren en ontwikkelen van jezelf. Bovendien krijg je zicht op hoe de overige deelnemers hier mee omgaan, zodat je voortaan gemakkelijker met andersdenkende studenten en collega’s kunt samenwerken.

Uitgangspunt is dat verschillen juist kunnen inspireren. Blijft de vraag: hoe geef je vorm aan die goede samenwerking waarbij één plus één drie is? Verrijk je ervaring door deze middag als het ware uit je eigen gelijk te stappen, ontdek hoe anderen leren, sta open voor verschillen en merk hoe leuk samenwerken met anderen kan zijn. De gepresenteerde theorie is ontleend aan Human Dynamics. De middag kent echter vooral een actief karakter, er wordt gewerkt op basis van verschillende werkvormen.
In het laatste onderdeel van de workshop kun je het geleerde in de praktijk brengen door middel van samen een maaltijd voorbereiden, die je ook samen nuttigt. Al die verschillende smaken zorgen natuurlijk voor gevarieerd eten. Leren samenwerken is nog nooit zo leuk en lekker geweest!

Sprekers: Hein Gerd Triemstra, Hanny Batenburg en Aeilko Timersma

Programma dinsdag 21 april:
- Start om 13.30 uur, maar we zijn zelf al om 13.00 uur aanwezig.
- Om 20.00 uur word de dag afgerond (incl. koken/ eten).

Bijdrage:
Waar: pop- up Innovatiehuis Wehe den Hoorn
Kosten: €60,- incl. diner

Aanmelden: stuur een mail naar AnnemarieHoevenaars@cviweb.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten